A Matech Innovatív Ipari Fejlesztési Kft. 2004-ben alakult és azóta is 100%-ban magyar tulajdonú cégként működik.

Tevékenységünk igazi innovatív hátterét a Győri Ipari Parkban létesített saját gépjárműparkunk teszi lehetővé, amelynek köszönhetően profilunkat és szolgáltatásaink összességét folyamatosan az aktuális piaci igényekhez tudjuk igazítani, így alkalmazva a legújabb ipari innovatív technológiákat.

Vállalati filozófiánk alapját képezi a pontosság, innováció és ügyfél-központúság. Partnereink egyedi igényeire szabjuk cégünk komplex szolgáltatásait, teljes körű, maximális eredményt hozó megoldásokat biztosítva számukra.

Tevékenységünk állandó, kiváló színvonalát a cégünknél működő, az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány sztenderdjeinek megfelelő, integrált minőségirányítási rendszer működtetése biztosítja.

Széles tevékenységpalettánk és szakértelmünk segít a legjobb megoldáscsomagot biztosítani minden ügyfelünk számára, a műszaki tervezéstől kezdődően, egyedi lakatosipari munkákon és szerszám- / alapanyagbiztosításon át, egészen a hőkezelés, bevonatolás és mérés (koordináta, keménység-érdességmérés, anyagvizsgálat) tevékenységekig.

Partnereink számára non-stop, 24 órás elérhetőséget biztosítunk forró drótunkon keresztül, mely lehetővé teszi az azonnali kommunikációt és összetett szolgáltatásrendszerünk részét képezi. A Matechnál hisszük, hogy a magas színvonalú szolgáltatások és termékfejlesztések partnereinkkel együtt érhetők el. Többek között bizalmat szavazott részünkre, illetve közös együttműködést valósítottunk meg az Audi Hungária Zrt.-vel, a Nemak Kft.-vel, a Dana Hungary Kft-vel, VW Bratislavaval és PEX Kft.-vel.

Amennyiben Ön is szívesen működne együtt velünk, győri telephelyünkön várjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy meghagyhatja levelét nekünk itt, amelyre rövidesen válaszolunk.